Transport Tulcea Mila 23

Transport Tulcea Mila 23. Transportul de la Tulcea catre Mila 23 se face doar pe apa, cu barcile pensiunii sau cu navele NAVROM, neexistand infrastructura rutiera.

Transport Tulcea Mila 23 cu barcile pensiunii

Tulcea - Mila 23 - transfer cu barcile pensiunii

Pentru a face transferul de la Tulcea catre pensiunea Gigant Fish va punem la dispozitie ambarcatiuni acoperite CORSAR 730

Tulcea – Mila 23 cu Corsar 730

Capacitate motor 200CP
Poate transporta 11 pasageri si un volum mare de bagaje    
Tulcea Mila 23 distanta cu barca
Distanta Tulcea Mila 23 cu barca Cosar
Transfer Tulcea Mila 23 si retur

Durata unei curse pe sens este de aproximativ 1h, iar tariful transferului este de 800 lei/sens.

Toate ambarcatiunile sunt dotate cu veste de salvare.

 

PRECIZARI:

Pentru a face o rezervare la transferul Tulcea- Mila 23 si retur, se va achita un avans de 50% din valoarea curselor, iar diferenta se va achita la sosirea in unitate.

 

Tulcea – Mila 23 cu Navele Navrom

Navrom Tulcea opereaza curse pe traseul Tulcea – Mila 23, calatoria durand aproximativ 4 ore, cu schimbarea vaporului in satul Crisan. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.navromdelta.ro.

 

Avantajele inchirierii ambarcatiunilor Gigant Fish pentru transfer sunt timpul redus de transport si alegerea orarului in functie de nevoile dvs.

 

Precizam ca la alegerea orelor de transfer se va tine cont de durata zilei, respectiv orele de rasarit si apus a soarelui precum si conditiile atmosferice (ceata, ploaie), pentru ca transferul sa se faca in conditii de siguranta.

Mihaela

Totul a fost MI-NU-NAT! Camere spațioase și curate, mâncare delicioasa, gazda foarte ospitaliera. Programul foarte frumos organizat, astfel încât sa fie 3 zile pline, cu cât mai multe locuri vizitate. Barcagiul, domnul Gelu, un om de nota 10. Vom reveni cu drag și recomandam tuturor acesta experienta.