GIGANT FISH
all-inclusive
PACHET TURISTIC ALL INCLUSIVE
4 ZILE/ 3 NOPTI

ULTIMA OFERTA LAST MINUTE A SEZONULUI -20%: Sejur All Inclusive 4 zile/3 nopti 

PERIOADA – 29 Septembrie 2019 – 02 Octombrie 2019

Pret vechi: 1000 lei/persoana. Pret Nou: 800 lei/persoana

***

PERIOADA – 03 Octombrie 2019 – 06 Octombrie 2019

Pret vechi: 1100 lei/persoana. Pret Nou: 880 lei/persoana

Excursii Delta Dunarii – Pachetul ALL INCLUSIVE pe care il propunem  cuprinde urmatoarele servicii:

– transfer Tulcea -Mila 23 si retur

– cazare 3 nopti in camere duble/triple sau apartament, dupa caz

– 7 mese cu meniu specific zonei (mic dejun, pranz si cina)

– admirarea unui apus de soare in inima Deltei Dunarii, pe lacul Ligheanca

– 2 excursii cu barca pe salba de lacuri si canale din apropierea satului Mila23

– vizitarea singurei manastiri din Delta Dunarii, manastirea Stipoc cunoscuta si sub denumirea de Schitul Sfantul Atanasie

– vizitarea Padurii Letea

– vizitarea orasului Sulina si a plajei

– recital cu muzica traditionala lipoveneasca, interpretat de corul rusilor lipoveni Sinicika (perioada 14 iulie – 15 septembrie)

Sejururile de 4 zile/3nopti din cadrul programului turistic “Excursii Delta Dunarii”, pe care vi le propunem sunt de joi pana duminica si duminica pana miercuri, iar tarifele variaza intre 900 – 1100 lei/persoana/sejur in functie de perioada aleasa, conform tabelului de mai jos.

Pentru minivacantele  din timpul anului (1 Mai, Rusalii, 1 iunie, 15 August) se organizeaza pachete turistice la un alt tarif si pot fi sejururi de 5zile/4nopti, conform tabelului de mai jos.

Sejururile de 5 zile/4 nopti sunt suplimentate cu 3 mese si o excursie pe lacurile Miazazi si Matita.

PROGRAMUL se desfasoara astfel:

ZIUA 1

Intalnirea grupului, pentru programul “Excursii Delta Dunarii” se va face in orasul Tulcea la ora 14.00, punctul de intalnire si imbarcare fiind la pontonul Dana 1 Mai, unde puteti lasa masinile in siguranta pe tot parcursul sejurului contra sumei de 10 lei/zi/masina. Coordonatele GPS a  punctului de intalnire sunt: 45.198026, 28.826219

Timpul alocat imbarcarii este de 30 minute, urmand la ora 14.30 sa se plece catre destinatia  Mila 23.

IMPORTANT! Pentru o buna desfasurare a programului All Inclusive si a eliminarii eventualelor discutii intre membri grupului cu privire la orele de plecare spre Mila 23, solicitam punctualitate la punctul de intilnire, neacceptandu-se intarzieri.

Mentionam ca in cazul celor care nu ajung la ora stabilita la punctul de intalnire din diferite motive se poate face transferul Tulcea-Mila23 cu o ambarcatiune inchiriata contra-cost conform  preturilor de pe site, la o ora stabilita de comun acord.

527745_317586501654276_1235007291_n

Durata calatoriei este de aproximativ 1 ora si 30 min, iar traseul ales strabate Delta Dunarii, fiind unul dintre traseele turistice cele mai cunoscute, respectiv de pe Dunare se intra pe canalele Mila 35, Sireasa, Sontea, Olguta, apoi  Dunarea Veche. Indiferent daca ati mai facut sau nu excursii in Delta Dunarii, aceasta calatorie va fi o adevarata poveste.

Odata ajunsi la Mila 23 se va face cazarea in camere duble, triple sau apartament dupa caz. Toate camerele pensiunii sunt mobilate corespunzator, au baie proprie, aer conditionat si TV satelit.

In aceasta zi, avand in vedere drumul lung parcurs pana la destinatie si dorinta de a va arata un frumos apus de soare in inima Deltei Dunarii cina se va servi la ora 17.30. Meniul propus de noi este unul bazat pe peste, respectiv o ciorba traditionala cu mujdei si ardei iute, si peste prajit.

La ora 19.00 se face imbarcarea de pe pontonul situat in fata pensiunii, pentru o plimbare pe salba de lacuri si canale din apropierea satului Mila  23, ocazie cu care veti admira nu numai peisajul, flora si fauna specifica zonei ci si un minunat apus de soare intre ape, pe lacul Ligheanca.

Traseul pe care il propunem este urmatorul: Dunarea Veche, canalul Olguta, canalul Sontea, lacul Fortuna, garla Sontea, lacul Vacaru, lacul Ligheanca unde vom admira un superb apus de soare, Mila 23.

ZIUA 2

La ora 8.30 se va servi micul dejun care poate contine: ceai, cafea, mezeluri, branzeturi, oua, legume de sezon sau aperitive care pot fi din peste, pui sau porc.

Dupa micul dejun, la ora  9.30  va invitam la o plimbare pe salba de lacuri si canale din apropierea Milei 23 si un popas la singura manastire situata in Rezervatia Delta Dunarii, Manastirea Stipoc, cunoscuta si sub denumirea de Schitul Sfantul Atanasie. Manastirea  se afla pe Grindul Stipoc, la jumatatea distantei dintre localitatile Mila 23 si Chilia.  Lacasul este compus din bisericuta din lemn, construita in stil moldovenesc, chiliile calugarilor, trapeza (locul unde calugarii servesc masa) si o fantana cu un foisor din lemn, toate fiind inconjurate de o curte ingrijita cu multe flori. Manastirea Stipoc este un excelent popas pentru relaxare si liniste spirituala, in mijlocul naturii, inconjurata de flori si apa, departe de agitatia urbana.

 

Pentru a ajunge la manastire vom strabate mai multe canale si lacuri, traseul propus de noi este unul deosebit, de pe Dunarea Veche  vom strabate canalul Eraclecanal Bracliva lacul Radacinos lacul Trei Iezere – japsele si canalele adiacente lacurilor – canal Eraclecanal Lopatna lacul BabinaCanal Stipoc.

La ora 14.00 se va servi in cadrul pensiunii  pranzul cu preparate traditionale din porc, pui sau vita. Acesta este compus din felul I, felul II de mancare si un desert delicios.

Dupa care va propunem un program in functie de preferintele dvs, vizitarea satului, pescuit, odihna sau relaxarea in sala de fitness sau la un meci de tenis de masa.

Noutati 2019

Pentru pescuit va punem la dispozitie undite si va indrumam la o partida de pescuit pe pontonul din fata pensiunii sau pe lacul din spatele satului Mila 23.

In jurul orei 19 va invitam in foisorul pensiunii, unde veti avea parte de un recital cu muzica traditionala lipoveneasca, interpretat de corul rusilor lipoveni Sinicika.

corul lipovenilor rusi

OBSERVATIE:

– Recitalul corului rusilor lipoveni la pensiunea noastra va avea loc doar  in sejururile din perioada 14 iulie – 15 septembrie

– In cazul in care intr-un sejur corul nu poate onara invitatia noastra, recitalul v-a fi inlocuit cu o excursie pe salba de lacuri si canale din apropierea satului Mila 23.

La ora 20.00 va asteptam la cina cu preparate traditionale din peste. Meniul contine felul I si felul II de mancare.

ZIUA 3

La ora 8.30 se va servi micul dejun, care poate contine ceai, cafea, mezeluri, branzeturi, oua, legume de sezon sau aperitive care pot fi din peste, pui sau porc.

Dupa servirea mesei, la ora 9.30 se va face imbarcarea pentru a merge la Padurea  Letea, durata transerului fiind de aproximativ 1h.

IMG-20190520-WA0010

Pentru a ajunge la Padurea Letea am ales un traseu care strabate trei lacuri (Radacinos, Trei Iezere, Bogdaproste) si  mai multe canale greu accesibile unde puteti admira fauna si flora Deltei Dunarii.

Va propunem aceasta excursie pentru a admira un peisaj unic in cea mai veche rezervatie naturala din Romania, aceasta padure fiind cea mai nordica padure subtropicala din Europa si singurul loc din Europa in care se intalnesc liane.

Pentru a ajunge la punctele de atractie a acestei rezervatii, respectiv la dunele de nisip, stejarii milenari si caii salbatici se va face o calatorie plecand din satul Letea cu autovehicule gen safari, inclus in pretul pachetului turistic. Plimbarea in rezervatie va fi de aproximativ 2h.

La ora 12.30 se va face imbarcarea din satul Letea, pentru vizitarea Orasului Sulina. Durata transferului este de 1h, ora de sosire fiind aproximativ 13.30.

Datorita istoriei locurilor si unicitatii lor, orasul Sulina reprezinta un punct de atractie al Deltei Dunarii.

farul vechi Sulina

In Sulina poti vizita un cimitir maritim unic in tara si chiar in Europa, Palatul fostei Comisiuni Europene a Dunarii reprezinta un punct de atractie turistica, fiind o cladire construita in anul 1866, in  stil neoclasic. In oras sunt patru biserici cu poveşti diferite, care pot fi vizitate.

Dacă cautati un loc linistit pentru a va bucura de soare si de o baie in Marea Neagra, plaja de la Sulina este potrivita pentru a petrece timp pe un nisip fin departe de aglomeraţia din staţiunile vestite de la malul Marii Negre.

Din oras la plaja se poate ajunge cu mijloacele de transport public (microbus) sau inchirierea unui taxi.

 

In functie de preferinte grupul se poate imparti in cei care doresc vizitarea orasului si cei care vor sa se bucure de o baie in Marea Neagra pe plaja de la Sulina. Atat in oras cat si pe plaja veti gasi localuri unde sa serviti un pranz.

Optional, daca conditiile meteo permit se poate face o excursie din orasul Sulina pana la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra.
Pretul excursiei este de 50 lei/pers pentru un grup de minim 5 persoane.

Plecarea de la Sulina se va face la ora 18.00 de pe faleza orasului. Durata transferului pana la Mila 23 este de 1h, ora de sosire la pensiune fiind aproximativ ora 19.00.

La ora 20.00 va asteptam la cina cu preparate traditionale din peste. Meniul contine felul I si felul II de mancare.

ZIUA 4

La ora 8.30 se va servi micul dejun, care poate contine ceai, cafea, mezeluri, branzeturi, oua, legume de sezon sau aperitive care pot fi din peste, pui sau porc.

La ora 10.00 ne vom imbarca de pe pontonul situat in fata pensiunii pentru plecarea  spre Tulcea, transferul facandu-se pe Dunare. Aceasta va fi ultima calatorie din programul “Excursii Delta Dunarii”. Insa de fiecare data cand va veti intoarce si veti alege sa faceti excursii in Delta Dunarii alaturi de noi, veti descoperi noi locuri unice din aceasta superba rezervatie naturala.

Pentru pranz si cina va propunem urmatoarele feluri de mancare:

– ciorba traditionala de peste

– ciorba perisoare peste/porc

– ciorba vita

– ciorba taraneasca porc

– ciorba burta/ciocanele porc

– storceag de peste (ciorba)

– saramura peste cu mamaliga

– plachie peste cu mamaliga

– peste prajit

– peste la gratar

– cartofi natur cu peste pane

– peste la cuptor pe pat de legume

– crap pe varza

– cartofi prajiti cu gratar

– piure cu gratar

– salate sezon

PRECIZARI:            

– Pentru o buna desfasurare a programului “Excursii Delta Dunarii” Pachetul All Inclusive si a eliminarii discutiilor intre membri grupului solicitam punctualitate pe tot parcursul excursiei, neacceptandu-se intarzieri.

– Pentru a face o rezervare in cadrul programului turistic All Inclusive este necesar achitarea unui avans de 50% din valoarea pachetului, iar diferenta se va achita la sosirea in unitate. In cazul renuntarii avansul nu este returnabil.

– Pentru copiii cu varsta de pana la 5 ani se va achita 25% din pretul pachetului turistic, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si pana in 12 ani se va achita 50% din pretul pachetului turistic, iar peste 12 ani se va achita pret intreg. Pentru evitarea divergentelor cu privire la varsta copiilor va rugam sa aveti la dumneavoastra certificatele de nastere a copiilor. Copii benebiciaza de reduceri doar daca sunt cazati in aceeasi camera cu parintii sau in apartament.

– Avand in vedere ca meniul specific zonei este bazat pe specialitati din peste, avem rugamintea sa fim anuntati din timp telefonic in cazul in care exista persoane care nu mananca peste.

– Nu transportam si nu intermediem achizitionarea pestelui de la localnici.

– Nu sunt permise animale de companie in cadrul pensiunii.

– Unitatea nu detine POS iar satul Mila 23 fiind izolat, nu exista bancomate.

– Mentionam ca in cadrul rezervatiei Delta Dunarii sunt specii din flora specifica protejate de lege, fapt pentru care va rugam sa nu rupeti plantele pe care le admirati, de exemplu nufarul alb este protejat de legislatia in vigoare, pentru ruperea acestuia existand o sanctine contraventionala de 5000 lei, in afara acestui fapt, rupt din mediul lui se ofileste foarte repede.

– Va rugam sa aveti in vedere ca spatiul de depozitare al bagajelor in barca este limitat, fapt pentru care va solicitam limitarea bagajelor la o singura geanta/ troler de dimensiuni rezonabile de persoana si un bagaj de mana. Intrucat barcile cu care se fac deplasarile nu sunt acoperite din bagaj nu trebuie sa va lipsesca o pelerina de ploaie, sapca/palarie, o bluza mai groasa sau geaca antivant, ochelari de soare.

– Pentru siguranta dvs si a celor din jur pe parcursul calatoriilor sunt interzise ridicatul in picioare si aplecarea spre apa din ambarcatiune.

– Daca o persoana este cazata single in camera, se va platii suplimentar 300lei/sejur fata de pretul afisat in tabel.

– Recitalul corului rusilor lipoveni la pensiunea noastra va avea loc doar  in sejururile din perioada 14 iulie-15 septembrie. In cazul in care intr-un sejur corul nu poate onara invitatia noastra, recitalul va fi inlocuit cu o excursie pe salba de lacuri si canale din apropierea satului Mila 23.

– Traseelee pot suferii modificari in functie de cotele apelor.

 

Pachetul All Inclusive din programul “Excursii Delta Dunarii”  nu include urmatoarele:

– Contravaloarea parcarii auto in Tulcea 10 lei/zi/masina.

– Contravaloarea taxelor de acces turist si pescuit in Delta Dunarii, acestea putand fi procurate on-line de pe site-ul ddbra.ro sau automatele din sediul ARBDD Tulcea.

– Bauturile racoritoare, apa si bauturile alcoolice.

PACHET TURISTIC ALL INCLUSIVE 2019
PERIOADA
PRET/PERSOANA/SEJUR
Mini vacanta de Paste
26 aprilie - 29 aprilie
1100 lei
Mini vacanta de 1 Mai
29 aprilie - 02 mai
1100 lei
2 - 5 mai
1000 lei
5 - 8 mai
900 lei
9 - 12 mai
1000 lei
12 - 15 mai
900 lei
16 - 19 mai
1000 lei
19 - 22 mai
900 lei
23 - 26 mai
1000 lei
26 - 29 mai
900 lei
Mini vacanta de 1 iunie
30 mai - 02 iunie
1100 lei
02 - 05 iunie
1000 lei
06 - 09 iunie
1100 lei
09 - 12 iunie
1000 lei
Mini vacanta de Rusalii
14 - 17 iunie
1200 lei
17 - 20 iunie
1000 lei
20 - 23 iunie
1100 lei
23 - 26 iunie
1000 lei
27 - 30 iunie
1100 lei
30 iunie - 03 iulie
1000 lei
04 iulie- 07 iulie
1100 lei
07 - 10 iulie
1000 lei
11 - 14 iulie
1100 lei
14 - 17 iulie
1100 lei
18 - 21 iulie
1100 lei
21 - 24 iulie
1100 lei
25 - 28 iulie
1100 lei
28 - 31 iulie
1100 lei
01 - 04 august
1100 lei
04 - 07 august
1100 lei
08 - 11 august
1100 lei
Mini vacanta de Sf. Maria - pachet 4 nopti/5zile
11 - 15 august
1400 lei
Mini vacanta de Sf. Maria
15 - 18 august
1200 lei
18 - 21 august
1100 lei
22 - 25 august
1100 lei
25 - 28 august
1100 lei
29 august - 01 septembrie
1100 lei
01 - 04 septembrie
1100 lei
05 - 08 septembrie
1100 lei
08 - 11 septembrie
1100 lei
12 - 15 septembrie
1100 lei
15 - 18 septembrie
1000 lei
19 - 22 septembrie
1100 lei
22 - 25 septembrie
1000 lei
26 - 29 septembrie
1100 lei
29 septembrie - 02 octombrie
1000 lei
03 - 06 octombrie
1100 lei

PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTATI-NE:

Tel. 0768849210 Marian Mincu; Email pensiuneagigantfish@yahoo.com