GIGANT FISH
PACHET TURISTIC ALL INCLUSIVE
4 ZILE/ 3 NOPTI
all-inclusive

Excursii Delta Dunarii – Pachetul ALL INCLUSIVE pe care il propunem  cuprinde urmatoarele servicii:

– transfer Tulcea -Mila 23 si retur

– cazare 3 nopti in camere duble/triple sau apartament, dupa caz

– 7 mese cu meniu specific zonei (mic dejun, pranz si cina)

– admirarea unui apus de soare in inima Deltei Dunarii, pe lacul Fortuna

– plimbari cu barca pe salba de lacuri si canale din apropierea satului Mila23

– vizitarea singurei manastiri din Delta Dunarii, manastirea Stipoc cunoscuta si sub denumirea de Schitul Sfantul Atanasie

– vizitarea Padurii Letea

– vizitarea orasului Sulina si a plajei

Sejururile de 4 zile/3nopti din cadrul programului turistic “Excursii Delta Dunarii”, pe care vi le propunem sunt de joi pana duminica si duminica pana miercuri, iar tarifele variaza intre 800 – 1000 lei/persoana/sejur in functie de perioada aleasa, conform tabelului de mai jos.

Pentru minivacantele  din timpul anului (1 Mai, Rusalii, 1 iunie, 15 August) se organizeaza pachete turistice la un alt tarif si pot fi sejururi de 5zile/4nopti, conform tabelului de mai jos.

Sejururile de 5 zile/4 nopti sunt suplimentate cu 3 mese si o excursie pe lacurile Matita si Babina.

PROGRAMUL se desfasoara astfel:

ZIUA 1

Intalnirea grupului, pentru programul “Excursii Delta Dunarii” se va face in orasul Tulcea la ora 14.00, punctul de intalnire si imbarcare fiind la pontonul Dana 1 Mai, unde puteti lasa masinile in siguranta pe tot parcursul sejurului contra sumei de 10 lei/zi/masina. Coordonatele GPS a  punctului de intalnire sunt: 45.198026, 28.826219

Timpul alocat imbarcarii este de 30 minute, urmand la ora 14.30 sa se plece catre destinatia  Mila 23.

IMPORTANT! Pentru o buna desfasurare a programului All Inclusive si a eliminarii eventualelor discutii intre membri grupului cu privire la orele de plecare spre Mila 23, solicitam punctualitate la punctul de intilnire, neacceptandu-se intarzieri.

Mentionam ca in cazul celor care nu ajung la ora stabilita la punctul de intalnire din diferite motive se poate face transferul Tulcea-Mila23 cu o ambarcatiune inchiriata contra-cost conform  preturilor de pe site, la o ora stabilita de comun acord.

527745_317586501654276_1235007291_n

Durata calatoriei este de aproximativ 1 ora si 30 min, iar traseul ales strabate Delta Dunarii, fiind unul dintre traseele turistice cele mai cunoscute, respectiv de pe Dunare se intra pe canalele Mila 35, Sireasa, Sontea, Olguta, apoi  Dunarea Veche. Indiferent daca ati mai facut sau nu excursii in Delta Dunarii, aceasta calatorie va fi o adevarata poveste.

Odata ajunsi la Mila 23 se va face cazarea in camere duble, triple sau apartament dupa caz. Toate camerele pensiunii sunt mobilate corespunzator, au baie proprie, aer conditionat si TV satelit.

In aceasta zi, avand in vedere drumul lung parcurs pana la destinatie si dorinta de a va arata un frumos apus de soare in inima Deltei Dunarii cina se va servi la ora 17.30. Meniul propus de noi este unul bazat pe peste, respectiv o ciorba traditionala cu mujdei si ardei iute, si peste prajit.

La ora 19.00 se face imbarcarea de pe pontonul situat in fata pensiunii, pentru o plimbare pe  lacul Fortuna, ocazie cu care veti admira nu numai peisajul, flora si fauna specifica zonei ci si un minunat apus de soare intre ape.

ZIUA 2

La ora 8.30 se va servi micul dejun care poate contine: ceai, cafea, mezeluri, branzeturi, oua, legume de sezon sau aperitive care pot fi din peste, pui sau porc.

Dupa micul dejun, la ora  9.30  va invitam la o plimbare pe salba de lacuri si canale din apropierea Milei 23 si un popas la singura manastire situata in Rezervatia Delta Dunarii, Manastirea Stipoc, cunoscuta si sub denumirea de Schitul Sfantul Atanasie. Manastirea  se afla pe Grindul Stipoc, la jumatatea distantei dintre localitatile Mila 23 si Chilia.  Lacasul este compus din bisericuta din lemn, construita in stil moldovenesc, chiliile calugarilor, trapeza (locul unde calugarii servesc masa) si o fantana cu un foisor din lemn, toate fiind inconjurate de o curte ingrijita cu multe flori. Manastirea Stipoc este un excelent popas pentru relaxare si liniste spirituala, in mijlocul naturii, inconjurata de flori si apa, departe de agitatia urbana.

 

Pentru a ajunge la manastire vom strabate mai multe canale si lacuri, traseul propus de noi este unul deosebit, de pe Dunarea Veche  vom strabate canalul Eracle- canal Bracliva- lacul Radacinos- lacul Trei Iezere – japsele si canalele adiacente lacurilor – canal Eracle – Garla lui Iacob- Canal Stipoc.

La ora 14.00 se va servi in cadrul pensiunii  pranzul cu preparate traditionale din porc, pui sau vita.

Dupa care va propunem un program in functie de preferintele dvs, vizitarea satului, pescuit sau odihna.

La ora 20.00 va asteptam la cina cu preparate traditionale din peste.

ZIUA 3

La ora 8.30 se va servi micul dejun, care poate contine ceai, cafea, mezeluri, branzeturi, oua, legume de sezon sau aperitive care pot fi din peste, pui sau porc.

Dupa servirea mesei, la ora 9.30 se va face imbarcarea pentru a merge la Padurea  Letea, durata transerului fiind de aproximativ 1h.

excursie padurea letea

Va propunem aceasta excursie pentru a admira un peisaj unic in cea mai veche rezervatie naturala din Romania, aceasta padure fiind cea mai nordica padure subtropicala din Europa si singurul loc din Europa in care se intalnesc liane.

Pentru a ajunge la punctele de atractie a acestei rezervatii, respectiv la dunele de nisip, stejarii milenari si caii salbatici se va face o calatorie plecand din satul Letea cu autovehicule gen safari, inclus in pretul pachetului turistic. Plimbarea in rezervatie va fi de aproximativ 2h.

La ora 12.30 se va face imbarcarea din satul Letea, pentru vizitarea Orasului Sulina. Durata transferului este de 1h, ora de sosire fiind aproximativ 13.30.

Datorita istoriei locurilor si unicitatii lor, orasul Sulina reprezinta un punct de atractie al Deltei Dunarii.

farul vechi Sulina

In Sulina poti vizita un cimitir maritim unic in tara si chiar in Europa, Palatul fostei Comisiuni Europene a Dunarii reprezinta un punct de atractie turistica, fiind o cladire construita in anul 1866, in  stil neoclasic. Un alt obiectiv turistic este Farul Vechi din Sulina, care datează din 1802.

In oras sunt patru biserici cu poveşti diferite, care pot fi vizitate.

Dacă cautati un loc linistit pentru a va bucura de soare si de o baie in Marea Neagra, plaja de la Sulina este potrivita pentru a petrece timp pe un nisip fin departe de aglomeraţia din staţiunile vestite de la malul Marii Negre.

 

In functie de preferinte grupul se poate imparti in cei care doresc vizitarea orasului si cei care vor sa se bucure de o baie in Marea Neagra pe plaja de la Sulina. Atat in oras cat si pe plaja veti gasi localuri unde sa serviti un pranz.

Plecarea de la Sulina se va face la ora 17.45 de langa plaja, si la ora 18.00 de pe faleza orasului pentru preluarea celor care viziteaza orasul. Durata transferului pana la Mila 23 este de 1h, ora de sosire la pensiune fiind aproximativ ora 19.00.

La ora 20.00 va asteptam la cina cu preparate traditionale din peste.

ZIUA 4

La ora 8.30 se va servi micul dejun, care poate contine ceai, cafea, mezeluri, branzeturi, oua, legume de sezon sau aperitive care pot fi din peste, pui sau porc.

La ora 10.00 ne vom imbarca de pe pontonul situat in fata pensiunii pentru plecarea  spre Tulcea, transferul facandu-se pe Dunare. Aceasta va fi ultima calatorie din programul “Excursii Delta Dunarii”. Insa de fiecare data cand va veti intoarce si veti alege sa faceti excursii in Delta Dunarii alaturi de noi, veti descoperi noi locuri unice din aceasta superba rezervatie naturala.

PRECIZARI:            

– Pentru o buna desfasurare a programului “Excursii Delta Dunarii” Pachetul All Inclusive si a eliminarii discutiilor intre membri grupului solicitam punctualitate pe tot parcursul excursiei, neacceptandu-se intarzieri.

– Pentru a face o rezervare in cadrul programului turistic All Inclusive este necesar achitarea unui avans de 50% din valoarea pachetului, iar diferenta se va achita la sosirea in unitate. In cazul renuntarii avansul nu este returnabil.

– Pentru copiii cu varsta de pana la 5 ani se va achita 25% din pretul pachetului turistic, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si pana in 12 ani se va achita 50% din pretul pachetului turistic, iar peste 12 ani se va achita pret intreg. Pentru evitarea divergentelor cu privire la varsta copiilor va rugam sa aveti la dumneavoastra certificatele de nastere a copiilor.

– Avand in vedere ca meniul specific zonei este bazat pe specialitati din peste, avem rugamintea sa fim anuntati din timp telefonic in cazul in care exista persoane care nu mananca peste.

– Nu transportam si nu intermediem achizitionarea pestelui de la localnici.

– Nu sunt permise animale de companie in cadrul pensiunii.

– Unitatea nu detine POS iar satul Mila 23 fiind izolat, nu exista bancomate.

– Mentionam ca in cadrul rezervatiei Delta Dunarii sunt specii din flora specifica protejate de lege, fapt pentru care va rugam sa nu rupeti plantele pe care le admirati, de exemplu nufarul alb este protejat de legislatia in vigoare, pentru ruperea acestuia existand o sanctine contraventionala de 5000 lei, in afara acestui fapt, rupt din mediul lui se ofileste foarte repede.

– Va rugam sa aveti in vedere ca spatiul de depozitare al bagajelor in barca este limitat, fapt pentru care va solicitam limitarea bagajelor la o singura geanta/ troler de dimensiuni rezonabile de persoana si un bagaj de mana. Intrucat barcile cu care se fac deplasarile nu sunt acoperite din bagaj nu trebuie sa va lipsesca o pelerina de ploaie, sapca/palarie, o bluza mai groasa sau geaca antivant, ochelari de soare.

– Pentru siguranta dvs si a celor din jur pe parcursul calatoriilor sunt interzise ridicatul in picioare si aplecarea spre apa din ambarcatiune.

Pachetul All Inclusive din programul “Excursii Delta Dunarii”  nu include urmatoarele:

– Contravaloarea parcarii auto in Tulcea 10 lei/zi/masina.

– Contravaloarea taxelor de acces turist si pescuit in Delta Dunarii, acestea putand fi procurate on-line de pe site-ul ddbra.ro sau automatele din sediul ARBDD Tulcea.

– Bauturile racoritoare, apa si bauturile alcoolice.

PACHET TURISTIC ALL INCLUSIVE 2018
PERIOADA
PRET/PERSOANA/SEJUR
27 aprilie-1 mai
1200 lei
Mini vacanta de 1 Mai - Pachet 4nopti/5zile
3-6 mai
900 lei
6-9 mai
800 lei
10-13 mai
900 lei
13-16 mai
800 lei
17-20 mai
900 lei
20-23 mai
800 lei
25-28 mai
1100 lei
Mini vacanta de Rusalii
28-31 mai
800 lei
31 mai-3 iunie
1100 lei
Mini vacanta de 1 iunie
3-6 iunie
900
7-10 iunie
1000 lei
10-13 iunie
900 lei
14-17 iunie
1000 lei
17-20 iunie
900 lei
21-24 iunie
1000 lei
24-27 iunie
900 lei
28 iunie- 1 iulie
1000 lei
1-4 iulie
900 lei
5-8 iulie
1000 lei
8-11 iulie
900 lei
12-15 iulie
1000 lei
15-18 iulie
900 lei
19-22 iulie
1000 lei
22-25 iulie
900 lei
26-29 iulie
1000 lei
29 iulie-1 august
900 lei
2-5 august
1000 lei
5-8 august
900 lei
9-12 august
1000 lei
12-15 august
1100 lei
Mini vacanta de Sf. Maria
15-19 august
1300 lei
Minia vacanta de Sf Marie - Pachet 4nopti/5zile
19-22 august
900 lei
23-26 august
1000 lei
26-29 august
900 lei
30 august-2 septembrie
1000 lei
2-5 septembrie
900 lei
6-9 septembrie
1000 lei
9-12 septembrie
900 lei
13-16 septembrie
1000 lei
16-19 septembrie
800 lei
20-23 septembrie
900 lei
23-26 septembrie
800 lei
27-30 septembrie
900 lei
30 septembrie - 03 octombrie
800 lei
04 octombrie - 07 octombrie
900 lei

PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTATI-NE:

Tel. 0768849210 Marian Mincu; Email pensiuneagigantfish@yahoo.com