Cazare Delta Dunarii - Mila 23

Cazare Delta Dunarii in satul Mila 23

Cazare Mila 23, in inima Deltei. Pensiunea Gigant Fish este compusa din 14 camere (duble si triple) si un apartament cu 2 camere, salon de servirea mesei, terasa si foisor.

Fiecare camera este mobilata corespunzator, dotata cu aer conditionat, tv satelit si baie proprie, exceptie facand doua camere care au o singura baie, formand un apartament.

Foisorul are un numar de 30 de locuri, dotat cu site contra tantarilor si tv satelit, in care se poate servi masa sau petrece momente relaxante alaturi de familie si prieteni.

 

 
Delta Dunarii cazare cu foisor

Salonul de servirea mesei este dotat cu aer conditionat, tv satelit si frigider pentru racirea bauturilor.

Acestea pot fi procurate de la magazinele si barurile din imediata apropiere a pensiunii. Pensiunea noastra nu dispune de un bar special amenajat pentru comercializarea lor.

Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai internet wireless (foisor, salonul pentru servirea mesei si terasa), table, rummy, carti de joc.

Curtea interioara a pensiunii din Mila 23

Cazare Mila 23 cu iesire la Dunare

PRECIZARI

 

Pentru copiii cu varsta de pana la 5 ani se va achita 25% din pretul pachetului turistic, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si pana in 12 ani se va achita 50% din pretul pachetului turistic, iar peste 12 ani se va achita pret intreg. Pentru evitarea divergentelor cu privire la varsta copiilor va rugam sa aveti la dumneavoastra certificatele de nastere a copiilor.

 

Pentru a face o rezervare la pensiunea noastra este necesar achitarea unui avans de 50% din valoarea serviciilor solicitate, iar diferenta se va achita la sosirea in unitate.  In cazul renuntarii la unul din serviciile noastre sau a  intregului pachet  avansul nu este returnabil.

 

Unitatea detine POS.

 

In Satul Mila 23, fiind izolat, nu exista bancomate.

 

In cadrul pensiunii noastre nu aveti posibilitatea prepararii alimentelor.

 

Avand in vedere ca meniul specific zonei este bazat pe specialitati din peste, avem rugamintea sa fim anuntati din timp telefonic in cazul in care exista persoane care nu mananca peste.

 

Nu sunt permise animale de companie.

Mihaela

Totul a fost MI-NU-NAT! Camere spațioase și curate, mâncare delicioasa, gazda foarte ospitaliera. Programul foarte frumos organizat, astfel încât sa fie 3 zile pline, cu cât mai multe locuri vizitate. Barcagiul, domnul Gelu, un om de nota 10. Vom reveni cu drag și recomandam tuturor acesta experienta.