Oferta Delta Dunarii - Mila 23

Oferta preturi cazare cu gastronomie inclusa

Oferta Delta Dunarii cu masa inclusa
  • cazare cu cina inclusa – 220lei/zi/persoana
  • cazare cu pranz inclus – 220lei/zi/persoana
  • cazare cu mic dejun si cina incluse – 270lei/zi/persoana
  • cazare cu mic dejun si pranz incluse – 270lei/zi/persoana
  • cazare cu mic dejun, pranz si cina incluse – 350lei/zi/persoana

Oferta de cazare cu gastronomie inclusa, nu este valabila in perioada 28 aprilie – 1 octombrie, cand pensiunea noastra organizeaza doar pachete turistice all inclusive.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra all inclusive va rugam accesati – ALL INCLUSIVE

Programul de servire a meselor este urmatorul:

  • micul dejun se va servi intre orele 6.00 – 9.00 * cu mentiunea ca, anuntat cu o zi inainte se poate pune la pachet pentru cei care vor sa plece la pescuit mai devreme de ora 6.00
  • pranzul se serveste intre orele 12.00- 14.00
  • cina se serveste in intervalul orar 19.00 – 21.00.

PRECIZARI

Pentru copiii cu varsta de pana la 5 ani se va achita 25% din pretul pachetului turistic, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si pana in 12 ani se va achita 50% din pretul pachetului turistic, iar peste 12 ani se va achita pret intreg. Pentru evitarea divergentelor cu privire la varsta copiilor va rugam sa aveti la dumneavoastra certificatele de nastere a copiilor.

Pentru a face o rezervare la pensiunea noastra este necesar achitarea unui avans de 50% din valoarea serviciilor solicitate, iar diferenta se va achita la sosirea in unitate.  In cazul renuntarii la unul din serviciile noastre sau a  intregului pachet  avansul nu este returnabil.

Unitatea detine POS.

In Satul Mila 23, fiind izolat, nu exista bancomate.

In cadrul pensiunii noastre nu aveti posibilitatea prepararii alimentelor.

Avand in vedere ca meniul specific zonei este bazat pe specialitati din peste, avem rugamintea sa fim anuntati din timp telefonic in cazul in care exista persoane care nu mananca peste.

Nu sunt permise animale de companie.

Daca o persoana este cazata single in camera se va plati suplimentar 140 lei/noapte.

Mihaela

Totul a fost MI-NU-NAT! Camere spațioase și curate, mâncare delicioasa, gazda foarte ospitaliera. Programul foarte frumos organizat, astfel încât sa fie 3 zile pline, cu cât mai multe locuri vizitate. Barcagiul, domnul Gelu, un om de nota 10. Vom reveni cu drag și recomandam tuturor acesta experienta.